Köszöntő

Kedves Falubeliek és vidéki Látogatók!

Veszprémgalsa község képviselő-testületének tagjai és a magam nevében szeretettel köszöntöm Önt, Önöket. A világ informatikai fejlődését követve, szerény lehetőségeinkhez mérten szeretnénk kielégíteni a lakosság és az idelátogató vendégeink igényeit.

Reméljük, hogy a honlap segítségével mindenki figyelemmel tudja kísérni a falunkkal kapcsolatos fontosabb eseményeket, és az információk, hírek segítenek a tájékozódásban.

Kedves veszprémgalsaiak!

Községünkben talán nincsenek egyedülálló műemlékek, nem csábíthatjuk vendégeinket különleges természeti csodákkal, termálfürdőkkel. Ennek ellenére mindannyian azt szeretnénk, ha községünk olyan lenne, hogy a fiatalok ne akarjanak máshol letelepedni, sőt találják meg itt a boldogságukat, boldogulásukat. Ehhez pedig az kell, hogy jó legyen itt élni.
„Ismersz-e boldog falunál jobb helyet?”- kérdezte kétezer évvel ezelőtt egy víg kedélyű, borivó, vidám ember, egy Horatius nevű költő. És milyen igaza volt: a boldog falunál nincs jobb hely a világon.

Településünk legnagyobb kincse a közösség erejében, vagyis bennetek, bennünk rejlik. És ezt mi bizonyítja? A GYEREKNAP, a MIKULÁS ünnepség, a FALUNAP, a LECSÓFESZTIVÁL, az I. DÍJUGRATÓ VERSENY (reméljük lesz több is), a SZÜRETI FELVONULÁS, stb. és csak rajtunk múlik, hogy mi minden lesz még kis községünkben.

Üdvözli Önt, Önöket Kiss Miklós

polgármester