LAKOSSÁGI FÓRUM – TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK FELÜLVIZSGÁLATA

Veszprémgalsa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 1/2017. (I. 26.) számú határozatában Veszprémgalsa község településrendezési eszközeinek felülvizsgálatáról döntött.

Tájékoztatom az érintett Partnereket, hogy elkészült Veszprémgalsa község településrendezési eszközeinek felülvizsgálata.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29/A. §-a és Veszprémgalsa község településfejlesztési, településrendezési és településképi feladataival összefüggő partnerségi egyeztetésről szóló  4/2017. (V. 12.) önkormányzati rendeletének megfelelően véleményezésre teszem közzé a településrendezési eszközök felülvizsgálatára vonatkozó szakmai anyagot, melyet teljes terjedelmében a Csabrendeki Közös Önkormányzati Hivatalban (8474 Csabrendek, Árpád u. 4.) tekinthetnek meg az érdeklődők.

Az Önkormányzat – a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében – a közbenső véleményezése elkészült terveket a www.veszpremgalsa.hu honlapon elérhetővé tette.

Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy a Korm. rendelet 29/A. §-ának megfelelően, a településrendezési eszközök felülvizsgálatának véleményezési szakaszában az Önkormányzat lakossági fórumot tart, melyre tisztelettel meghívja az érdeklődőket. 

A fórum helyszíne: Községháza Veszprémgalsa (Veszprémgalsa, Rákóczi u. 22.)

A fórum időpontja: 2019. október 2. (szerda) 14:00 óra

A tárgyi eljárás kapcsán – a partnerségi egyeztetés szabályai szerint – véleménnyel az alábbi ún. Partnerek élhetnek:

  1. az Önkormányzat közigazgatási területén állandó lakóhellyel, tartózkodási hellyel, vagy ingatlantulajdonnal rendelkező természetes személyek,
  2. Veszprémgalsa község területén működő és bejegyzett civil szervezetek,
  3. Veszprémgalsa községben székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek,
  4. Veszprémgalsa község területén működő egyházak.

Tájékoztatom a partnereket, hogy a településrendezési eszközök felülvizsgálatával kapcsolatos véleményüket a lakossági fórumot követő 8 napon belül (2019. október 10-ig) nyújthatják be papír alapon a Hivatal címére (8474 Csabrendek, Árpád utca 4.) vagy elektronikus levélben a kozos.hivatal@csabrendek.hu  e-mail címre történő megküldéssel.

                                                                                                                           Kiss Miklós polgármester

 

Partneri adatlap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.